Árpádia

Árpádia blog

2022. november 10. - Arpadia

Isten hozott nálam! Miről szól az Árpádia blog?

Blogom történelemről szól vagyis a múlt eseményeiről és érdekességeiről. Fontos számomra a történelem, főállásomban is ezzel foglalkozom. Szeretek posztokat írni, cikkeket készíteni a blogok világában és saját honlapjaimon is. Imádom a könyveket és a filmeket (szabadidőmben filmkritikákat készítek, leginkább történelmi filmekről) és rengeteg bennem a hedonizmus, az élet apró örömeinek élvezete (kávé nélkül nincs élet és persze a pizza is az emberiség nagy találmánya). Végül ott van a karórákért való rajongás (saját óra-gyűjteménnyel) valamiféle megmagyarázhatatlan de kisgyermek korom óta erős vonzódással az időmérő eszközök iránt.

Az első nálam mégis maga a tanítás, melyet 2009-óta folytatok történelmet oktatva egy gimnáziumban, szűnni nem akaró idealizmussal és lelkesedéssel (töretlenül küzdve azért, hogy megszerettessem diákjaimmal ezt a csodálatos tudományt). Ha írnál, ide várom leveled:

arpadiaa@gmail.com

arpadia_alsolec_uj.jpg

Történelmi témájú blogjaim:

Oktatásra használt blogjaim: gimitori.blog.hu // toriora.blog.hu // felkeszito.blog.hu

tori_logok_toriora2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arpadia.blog.hu/api/trackback/id/tr4017974934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása